Rybí speciality 26. – 28.5.

Předkrm

  • Tatarák z lososa s opečenou bagetkou 125 Kč

Polévka

  • Rybí polévka s houskovými krutony 39 Kč

Hlavní jídlo

  • Losos pečený na másle s bulgurem a zeleninou 230 Kč
  • Losos pečený na másle s koprovým přelivem 220 Kč
  • Pstruh pečený na bylinkovém másle 145 Kč
  • Candát smažený v česnekovém kabátku 220 Kč
  • Candát v parmské šunce s grilovanou zeleninou 255 Kč

Přílohy

  • Vařené petrželkové brambory 33 Kč
  • Šťouchané brambory 39 Kč
  • Pečivo 5 Kč
  • Opékané brambory na másle s petrželkou 29 Kč

Moučník

  • Domácí borůvkový koláč 35 Kč